Spârcâieli creieristice

Ladies and gents, ştiu că vă era dor de un nou serial.

E aici, e fierbinte şi ştiu că vă plăcea. Se intitulează spârcâieli creieristice.

Cum funcţionează?

Luăm un comentariu atât de transparent în prostia şi micimea lui, încât ai plânge dacă n-ar fi de râs, şi analizăm universul probabil care zace în spatele lui.

Şiii spârcâitorul de azi este:

So. Un flăcău. Are o problemă cu feminismul şi cu libertăţile femeilor.

De ce are el o problemă cu astea?

Pentru că nici o femeie liberă în opţiuni nu îi acordă măcar o privire.

Ce putem face noi, ca oameni sănătoşi cu capul, dacă nici o femeie liberă în opţiuni nu ne acordă măcar o privire?

a) Haterim drepturile omeneşti normale ale femeilor şi sperăm că vină o lume teroristă extremistă care să le închidă cu sila înapoi în bucătărie, în speranţa că poate abia atunci ffff şi noi ceva.

b) Vedem ce e în neregulă în modul în care ne prezentăm noi online şi offline, că nu ne remarcă nimeni, şi eventual lucrăm la noi înşine, să fim mai prezentabili, mai atrăgători, mai buni la conversaţie, mai stabili financiar (da, am zis stabili financiar, dacă scopul tău e să faci copii, trebuie să le poţi pune o pâine pe masă şi să te preocupi de educaţia lor, iar asta nu e ieftin) şi aşa mai departe.

Dacă ai răspuns b, bravo, eşti un om normal.

Dacă ai răspuns a, felicitări, eşti scursura asta patetică, lipsită de orice integritate, fairness şi coloană vertebrală, care ar vrea ca jumătate din omenire să-şi vadă drepturile strivite, să aibă şi el ce fff. Asta în condiţiile în care, literally pentru 50 de lei, poţi da una scurtă în Bucureşti.

Recapitulăm: mai bine să aibă jumătate din omenire drepturile strivite, decât să se despartă el de 50 de lei şi să-şi rezolve coşurile.

Ştiţi care e partea cea mai tristă, copii?

Că unul ca ăsta a demolat libertatea unei femei pe cel puţin 18 ani. Femeia aia l-a ţinut 9 luni în corpul ei, l-a hrănit din nutrienţii ei, şi-a distrus silueta pentru ca el să existe, şi-a stricat forma frumoasă a sânilor să-l alăpteze, l-a spălat la c*r până a învăţat să facă la oliţă şi i-a spălat oliţa până a învăţat să utilizeze WC-ul, i-a gătit minimum două mese calde pe zi, i-a călcat cămăşi curate săptămânal, a făcut curat în casă de trei ori pe săptămână să crească el în climat curat şi sănătos. Şi a renunţat la toate visele ei de carieră pentru a-l livra universului pe  unul care vrea să vină islamul şi să ucidă feminismul.

Care o puteţi identifica pe maică-sa?

Cred că femeia aia merită să ştie pentru ce şi pentru cine şi-a irosit cei mai frumoşi ani ai vieţii.

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: