Ştiu că faci videochat!

Ieri, am avut o discuţie heart to heart cu o prietenă cu care n-am mai vorbit de ceva vreme. Îmi povesteşte că, de când cu starea de urgenţă, s-a apucat de videochat. Şi, aburită de promisiuni, s-a dus la un studio de nesimţiţi care i-au postat imaginile pe Twitter, să adune potenţiali fani, şi acolo au văzut-o şi nişte indivizi care o cunosc din viaţa reală, şi care acum s-au apucat să o stalkerească aiurea.

Şi atunci mi-am dat seama. Dacă eu, un simplu actor care a făcut reclamă la un studio de videochat, a îndurat un an întreg de bullying şi hărţuire de la proşti, câtă umilinţă trebuie să îndure cineva care chiar face.

Şi până la urmă.

Munca e muncă.

Fiecare investeşte timp şi efort acolo unde vede că apare răsplată şi unde alţii sunt dispuşi să marcheze banul.

Decât să hărţuiţi femeile care fac sex work, întrebaţi-vă dacă nu cumva şi voi sunteţi înclinaţi să plătiţi mai degrabă pentru sex work decât pentru o angajată cinstită, care munceşte zi şi noapte şi pe care, pe lângă munca ei, încercaţi s-o şi compostaţi bonus.

Că dacă acesta e adevărul, chiar nu aveţi de ce să învinuiţi acele femei care fac sex work. Fac exact ce făceau părinţii noştri, când mergeau toţi să  dea la facultate să se facă ingineri, că se plăteşte bine.

O societate care va răsplăti inginerii va avea inflaţie de ingineri şi o societate care va răsplăti sexul va avea inflaţie de sex workeri. E firesc, uman şi de înțeles.

Nu înjurând și stalkerind videochatiste veți schimba morala societății, ci arătând respect și prețuire față de munca de calitate.

I-am zis fetei mele să se calmeze. If bitches don’t pay your bills, pay them bitches no mind, spune idolul meu RuPaul care, surpriză, povestea într-un interviu din tinereţe cum făcea sex cu cei care plăteau bine, pentru că ținutele drag erau foarte scumpe și scena, de nișă, nu-i oferea venituri pe măsură. Bine, dacă îl întrebi azi, pariez că schimbă subiectul.

Şi dacă unul dintre loseri comentează ampulea despre tine, răspunsul sănătos este: Vezi-ţi de webcamul tău.
Mai ales în perioada asta de izolare şi de remote, toată ţara a fost un uriaş videochat.

Un om care te cunoaşte şi te respectă pentru cine eşti ca persoană şi pentru binele înnăscut din tine nu va da doi bani pe faptul că vremurile grele te îndeamnă la compromisuri. Pentru mine, eşti aceeaşi fată bună dintotdeauna. Poţi să-mi arăţi şi un film porno cu tine luând-o peste tot. Poţi, că s-ar putea să mă excite, lol. Dar nu te voi eticheta și nu te voi desconsidera. Știu că l-ai făcut din disperare.

Iar muiştii care nu au ceva mai bun de făcut cu vieţile lor decât să-şi ocupe timpul cu verdicte despre persoane cărora nu le cunosc greutăţile au invitaţie cu antet să te pupe în c*r.

Fetelor care faceţi munci sexuale.

Tehnic, prin spoturile acelea, suntem ca verişoare.

Am făcut presă scrisă de calitate, o mie şi unul de proiecte artistice high quality şi am scris cinci cărţi. Cu ce am ajuns la celebritate naţională?

Cu un spot la videochat.

Pentru că o mulţime de popor urmăreşte specific contentul de scandal şi nu-i interesează nimic altceva, apoi tot ei hărţuiesc persoanele despre care nu ştiu nimic serios, de vreme ce conţinutul tău serios nu-i interesa in the first place. Că nu îi duce mintea.

Asta e ţara, ăştia sunt oamenii.

Fă lucruri care te fac să te simţi bine, ţine-i aproape cei care înţeleg şi dă-le flit celor care cred că au căderea să-ţi dea verdicte.

Dacă ţara va vrea ingineri, să plătească ingineri şi mâine mă înscriu la admitere la Politehnică. Cu tine de mână.

Între timp, vedete tv sunt Viorel şi Vulpiţa, iar dacă tu te prezinţi cu un act artistic complex, ţi-l taie să nu aibă sens şi caută să te ridiculizeze forțat.

Chiar nu e cazul să permiţi leprelor să-ţi dicteze cum să te simţi. Fă-ţi bănuţii, stabilizează-te financiar, şi dacă are cineva ceva de comentat aiurea, cântă-i piesa mea care, btw, n-a fost sponsorizată de băşiţii ăştia plini de păreri nesolicitate, ci taman de un studio de videochat.

***

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

  1. Morbo says:

    Eh, e mai usor videochatul decat sa studiezi sa devii inginer. Exista riscul asta de reputatie si , vai, sa te obisnuiesti sa te freci in (sa zicem) fata unor straini, dar ca munca…

  2. AnaZo says:

    Chiar așa sa fie? Eu sunt inginer și chiar nu cred ca e mai simplu sa fii videochatist. Tu ești ambele și poți compara?

    • Lorena Lupu says:

      eşti inginer, dar nu poţi deduce că ideea principală a textului nu e să compari aceste meserii?
      wow.
      la nivelul ăsta de neinteligenţă, mă întreb doar câtă pulă ai supt să iei diploma.

  3. Adrian Vulpeanu says:

    Ironic vorbind sunt unul din prostii care râdeau pe grupul Autoboza de tine( din cauza reclamei la videochat,evident fără sa ma documentez deloc ), citind articolul nu pot spune decât mea culpa….genial articolul și exemplul cu 5 carti scrise degeaba….Apropo îți sta mult mai bine cu parul lung!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading