Trei produse româneşti de nota zece

Acesta nu e un advertorial. Repet, acesta nu e un advertorial.
Pur şi simplu, mi se pare că noi, românii, avem o industrie a produselor cosmetice şi de skincare care bat la dindărăt de la distanţă multe branduri internaţionale, iar de preţuri, ce să mai zicem? Absolut accesibile.

În loc să aplicăm măsuri stupide, de tip “30% din marfa din supermarketuri să fie românească”, mai bine să preţuim, şi implicit să cumpărăm ce e românesc şi e superb.

1. Gerocossen – Ser Phyto Stem Skin Expert
(foto sus.)
Serul ăsta este, pe scurt, ZĂ ŞIT. Hidratează incredibil, face să dispară urmele nopţilor nedormite, atenuează fabulos riduleţe, pori de sub fondul de ten, e minunea care îţi transformă tenul într-o poezie. N-aş putea trăi fără el.

2.  Farmec / Gerovital – Fiole cu acid hialuronic

fiole

 

Astea se recomandă folosite o  dată pe lună, cură de zece zile, dimineaţa după spălat pe faţă. Realmente îţi fac o piele fină, odihnită, catifelată, superbă. Vezi cum te luminezi zi cu zi. E miracol.

Hint şmecheresc: Farmec le are ocazional în promoţii, cu 25% reducere, pe propriul lor site, linkuit mai sus. Atunci cumpăr 3-4 cutii, să am în avans.

3. Elmiplant BodyShape Anticelulitic cu Ginkgo Biloba 

 

Elmiplant Bodyshape Gel Anticelulitic

Când vine vorba de anticelulitice eficiente, am un singur cuvânt pentru voi: Elmiplant. Au o grămadă de produse, pentru celulită mai rebelă sau mai potolită, mai furioasă sau mai melancolică.

Într-o lume ideală, sloganul comic al lui Elmiplant ar fi “regele curului tău.” Nu glumesc. Nimic nu face nişte fese obosite să capete contur şi tonus ca Elmiplant de două ori pe zi, combinat cu exerciţii fizice pentru fese.

“Pana mea, Lorena, fără exerciţii nu se poate?”

Nu. Un produs oricât de bun îţi reface condiţia pielii, dar nu are cum să-ţi intre în musculatură, sau în absenţa ei, că nu e Chuck Norris.

Acum, că am încercat să linkuiesc produsul ăsta nou-nouţ pe site, am descoperit că e atât de nou că nici nu l-au urcat. Nu contează, v-am linkuit gama BodyShape, că merită încercate toate. Toate.

Dimineaţa şi seara, după exerciţii de fese şi duş. Exerciţii de fese găsiţi voi pe YouTube că sunteţi mari de acum.

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. jademan says:

    Evidență și sfat: A se reciti. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: