Poșta redacției: Ce aveți cu Dăncilă și Șoșoacă?

De obicei, Poșta redacției înseamnă că un om, cu o problemă existențială sau o simplă nedumerire legată de propria viață / ce vede în jur își alocă timp să redacteze frumos un mail.

Azi, însă, vom dedica atenție unui comentariu. Dat de un bărbat, desigur. Care zice așa:

Cele mai urâte si misogine glume nu sunt la radio. 
Citiți, vă rog, pe aici sau oriunde în social media, cam ce glumițe se fac despre Viorica Dăncilă, Șoșoacă sau orice altă femeie care nu e în acord cu ideologia progresistă. 👀
Culmea e că cel mai mare hate e venit tot de la femei! 😱
X. 
***
Dragă X,
Una la mână: Politicianul este figură publică. Ales pentru că poporul l-a votat. Rolul lui e să reprezinte poporul, salariul lui e din impozitele poporului. Știi cum expediez eu comentacii agresivi care fac figuri, deși nu au cotizat niciodată pe Paypal, dar au o gură cât o șură de câte ori nu le place ceva din ce postez? Cu: 1. Nu sunt salariat pe site-ul tău și cu 2. Nu iau procent din abonamentul tău de internet.
Dar Dăncilă și Șoșoacă iau procent din impozitele mele și ale tale, drept care, sunt răspunzătoarele pentru faptele lor.
***
Două la mână. Motivul pentru care aceste două distinse doamne, și altele ca ele, merită o mie de pxli pe gât în jos, în special de la femei, este următorul:
În lumea tradițională care le place lor, ele NU AR FI AVUT PRILEJUL SĂ FACĂ POLITICĂ IN THE FIRST PLACE. Viața lor ar fi depins în totalitate de cât de idiot ar fi fost tatăl din dotare, și de viitorul prognozat de el pentru ele.
*
Era un bou bătăuș? Poate mureau călcate în picioare și nu intervenea nimeni. Era un fanatic religios? Le călugărea de mici și nu aveau nimic de zis. Era un obsedat sexual? Le viola și / sau le plasa în bordel de la 10 ani, să câștige de pe urma lor, și tot ele cărau o viață întreagă rușinea curviei. Sau pur și simplu le mărita cu cine îi convenea lui, nu lor, și duceau vieți de sclave, făcând muncă domestică și puind pe bandă rulantă, fără ambiții personale, fără idealuri, fără nimic al lor.
Asta e viața tradițională a femeii.
Motivul pentru care aceste două doamne, și altele ca ele, sunt în politică, este pentru că femeile progresiste au luptat PENTRU DREPTUL LA VOT AL FEMEII, in the first place. Pentru dreptul la proprietate, pentru dreptul la loc de muncă, pentru dreptul la o funcție publică.
TOT CE AU ELE ACUM E POSIBIL DATORITĂ EFORTULUI PROGRESIȘTILOR VREMII. Nu doar femei. Nici femeile, nici robii nu s-ar fi eliberat din chingile condiționării sociale opresive fără acei bărbați dispuși să asculte și să înțeleagă că e nedrept să-l ții pe aproapele tău blocat într-o funcție utilitară și atât doar pentru că s-a născut cu organ genital sau culoarea pielii diferite de ideal.
Mbun. Și ce fac zdrențele astea și altele ca ele?
Profită de DREPTURILE FEMEII CÂȘTIGATE DE PROGRESIȘTI, beneficiază de PUTEREA DE REPREZENTARE CÂȘTIGATĂ DE PROGRESIȘTI, să împingă drepturile femeii înapoi cu 50 de ani.
Păi să nu le f mumele în c?
Din punctul meu de vedere, e așa: ca femeie, ai un singur mod corect de a arăta că ești tradițională. Îți dai demisia de peste tot, renunți la anticoncepționale, stai acasă, gătești și faci curat în fiecare zi, și trăiești din ce îți dă bărbatu-tu. Așa cum făcea tradițional femeia. Încerci exercițiul ăsta trei luni. Îmi pariez toată rezerva de vinuri că,  la finalul lui, vei fi o feministă mai înflăcărată decât Simone de Beauvoir și Margaret Atwood la un loc.
Dar să te folosești de drepturile câștigate de feminism să obții o poziție publică excelent plătită și să predici de acolo patriarhia e genul de ticăloșie impardonabilă pentru care ai merita lovituri grele de la karmă.
Sper că ți-am fost utilă,
Lorena.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. February 12, 2021

    […] Am mai scris despre subiect. Ce am cu femei care au vederi neprogresiste şi fac politică cu chestia asta.  […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: